Renkli MDF' nin üretim şekli normal MDF ile benzerdir, yalnız levha preslenmeden önce renk pigmentleri ahşap lifler ile karıştırılır ve içi dışı renkli MDF elde edilmiş olur.

Category:

Renkli MDF’ nin üretim şekli normal MDF ile benzerdir, yalnız levha preslenmeden önce renk pigmentleri ahşap lifler ile karıştırılır ve içi dışı renkli MDF elde edilmiş olur. Bu şekilde elde edilen MDF, her noktasında aynı renge sahip ve hem gün ışığına hem de yapay aydınlatmaya eşit miktarda dirençli olur.

Tamamı renkli MDF ler istenirse her türlü kaplama veya laminat ile kaplanabilir. CNC veya benzeri yüzey işleme aletleri ile işlendiğinde bu sayede göz alıcı ve sıradışı motifler elde edilebilir. Bilgisayar yazılımları sayesinde aklın alabildiği her motif bu renkli MDF ler üzerine işlenebilmektedir.

Standart olarak 1250x2500mm ebatlarında ve 19mm kalınlığında her zaman SEGER ORMAN ÜRÜNLERİ stoklarımızda bulabileceğiniz Siyah MDF’ yi projeleriniz doğrultusunda 10mm ve 16mm kalınlıklarda da konteynır bazında getirebiliriz.

RENKLİ MDF, SİYAH MDF, KIRMIZI MDF, MAVİ MDF, YEŞİL MDF, BOYALI MDF, KENDİNDEN RENKLİ MDF, İÇİ DIŞI RENKLİ MDF, TAMAMI RENKLİ MDF, CNC’ DE İŞLEMEYE UYGUN RENKLİ MDF, HER YERİ RENKLİ MDF…

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir